kullanışlı mutfak aletleri için TIKLA
Hijyen kuralları için TIKLA
Tuz ile ilgili pratik bilgiler için TIKLA

2007/08/30

mantar soslu somon


yaklasik 1 kg patates
250 g mantar
yarim demet maydanoz
1-2 dis ezilmis sarimsak
1 su bardagi yogurt
4 dilim somon
tuz, karabiber

Patatesleri soy ve hafif tuzlu suda hasla. Mantarlari temizle ve ince dilimle cok az yagda cevir. Maydanozlari kiy. Yogurdu, maydanoz ve mantarlarla karistir. Tuz ve biberle tatlandir. Sarimsagi ekle. Baliklari izgarada kizart. Tuzla, biberle. Patates, mantarli karisim ve yesil salata ile servis et.

1 yorum:

cano dedi ki...

Bende Isvecte yasiyorum.Mantar sosluyu misafirlerim cok begendi.Tesekkurler