150 gr kızarmış veya ızgara tavuk göğsü
100 gr mantar
½ kırmızı biber
2 avokado
Maydanoz
Marine:
3 yemek kaşığı limon suyu
½ yemek kaşığı hardal
Tuz
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tavuğu küp şeklinde kes. Mantar ve kırmızı biberi küçük doğra. Avokadoları yarıdan kesip, çekirdeklerini çıkar ve kaşık ile içlerini boşalt. Kabukları sakla. Avokadoları zar şeklinde doğra ve tavuk, mantar ve kırmızı biberlerle harmanla. Marine için bütün malzemeleri karıştır ve avokadoların üzerine dök. Bir güzel birbirine yedirdikten sonra kabukların içine doldur. Maydanoz yaprakları ile süsle.
2 yorum:
mmm ailecek favori lezzetlerimiz arasinda, ellerine saglik ama ben tavuk gögsü katmiyordum, bak yeni bir fikir oldu, tsklr canim.
yeşimcim ellerine sağlık canım bu slata çok harika bayıldım
senin tarifin olan waffela gelince güzel oldu ama ben acaba pişirmesinimi bilemedim istediğim kıtırlıkta olmadı görüştüğümüz zaman konuşuruz orasını ama lezzetliydi sağolasın canım öptüm baybay
Yorum Gönder