kullanışlı mutfak aletleri için TIKLA
Hijyen kuralları için TIKLA
Tuz ile ilgili pratik bilgiler için TIKLA

2009/02/11

beyaz çikolatalı pannacotta



1 jelatin yaprağı
100 gr beyaz çikolata
1 su bardağı krema
2 yemek kaşığı süt
Süsleme:
orman meyveleri


Jelatini 5 dakika suda beklet. Vanilya çubuğunu uzunlamasına ortadan kes ve bıçakla içini sıyır. Çikolatayı küçük parçalara doğra. Kremayı, süt, vanilya çubuğu ve vanilya içiyle beraber kaynat. Tencereyi ocaktan al. Vanilya çubuğunu içinden ayır. Jelatin ve çikolatayı ekle ve karıştırarak erit. Servis kaselerine boşalt. 4 saat dolapta beklet. Orman meyveleri ile süsleyerek servis et.

Hiç yorum yok: