
4 elma soyulmus ve kup dogranmis
2 yemek kasigi kuru uzum
50 gr dövulmus badem
1 yufka
1 yemek kasigi eritilmis margarin
seker
pudra sekeri
Elmalari, seker, badem ve uzum ile karamelize et. Ilidiktan sonra yufkanin kenarlarinda sarmak icin bosluk birakarak rulo seklinde sar. Yufkanin acilmasini önlemek icin, eritilmis yagi sur. 200 °C de renk alana kadar kizart. Pudra sekeri dökerek servis et.
3 yorum:
Merhabalar,
hmmmmmm ben bu strudele bayılırım en son çocukken yemiştim bu gün de hep çocukken yediğim tariflerle karşılaşıyorum..... Ellerine sağlık canım tarifi aldım teşekkürler bi şey rica edeceğim şimdi hoppala bu de gelir gelmez ricaya başladı diyeceksin belki ama resimlerin çok küçük canım ya biraz daha büyük koyma şansın var mı acaba şöyle biraz daha büyük olursa daha hoş görünür daha net olur diye düşünüyorum tabi tercih senin ...
Sevgiler..
yorum icin tesekkur :-) tamam biraz daha buyuterek koymaya calisirim ama sadece resimle karninizin doymasini ve denemekten kacmanizi istemem :-)
Kaçmayız şekerim aksine resim iştahımızı kabartır ve mutlaka deneriz ayrıca pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)
Yorum Gönder