Taze patates
sıvı yağ
2 diş ezilmiş sarımsak
2 yemek kaşığı kekik
2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
tuz ve iri çekilmiş karabiber
Patateslerin kabuklarını fırça ile temizle ve elma dilimleri şeklinde kes. 7 dakika tuzlu suda haşla. Suyunu süz ve fırın tepsisine yerleştir. Yağ, sarımsak, kekik ve maydanozu karıştır. Patateslerin üzerine dök. 275 derecede patatesler yumuşayıp renk alana kadar pişir. Arada kaşıkla zedelemeden karıştır. Tuz ve karabiber ekerek servis et.
2007/09/03
elma dilimi patates
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
sabah arkadasim geldi onla deneyelim dedik degisiklik olsun diye:) yaptik ve yedik superdi.. maydanoz, sarimsak ve patates guzel bi birliktelik yaratıyomus:D
birayla da guzel gider diye dusunduk.. saol yesim abla:D:D
Yorum Gönder