kullanışlı mutfak aletleri için
TIKLA
Hijyen kuralları için TIKLA
Tuz ile ilgili pratik bilgiler için TIKLA
2009/03/24
Ispanaklı cannelloni
1 kutu cannelloni makarna
500 gr ıspanak
200 gr mantar
500 gr domates püresi
500 ml süt
50 gr tereyağı
50 gr un
Tuz, karabiber
Sıvı yağ
Ispanakları irice doğrayıp sotele. Mantarları da temizlendikten sonra dilimleyerek harlı ateşte suyunu çektir. Baharatla tatlandırdıktan sonra, boru şeklindeki makarnanın içlerini doldur. Domates püresini makarnanın üzerine boşalt. Tereyağını erit ve unu hafif kavur. Sütü yavaşça ekleyerek, koyulaşana kadar kaynat. Tuz ve biber ekleyip, domates püresinin üzerine dök. 200 derecede makarna yumuşayıp hafif renk alana kadar pişir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Nefis bir lezzet olmuş ellerine sağlık arkadaşım...
Sevgiler...
Harika olmuş Yeşimcim bu yemek ellerine sağlık.
Nerelerdesin ya yoğunmusun konuşamaz olduk..
Sevgiler öptüm by..
Yorum Gönder