Tortilla ekmekleri (lavaş ekmek)
Konserve kırmızı fasulye
Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü
Zar şeklinde doğranmış havuç
Yemeklik doğranmış soğan
Domates püresi
Sıvı yağ
Tuz, karabiber, kimyon, toz kırmızı biber
Rende peynir
Soğanı sıvı yağda sotele. Havucu ekleyip yumuşayana kadar sotelemeye devam et. Tavuğu kat ve renk alana kadar kavur. Damak zevkine göre baharatları, domates püresi, fasulyeleri ekleyip kaynat. Tortilla ekmeklerinin icine sararak bir fırın kabına diz. Üzerine rende peynir serpip 200° de peynirler eriyene kadar kızart.
2 yorum:
bloğuna ve tariflerine bayıldım ellerine sağlık.
bloğuma ekledim seni:)
Restaurantlarda Yesil salatalarin üzerine dökülen kirmizi (pembe gibi) sosun tarifi istiyorum ???
bu sosu türkiyedede ve almanyadada cok kulaniyorlar .
Cok salata sosu denedim ama maalesef tutmuyor .Simdiden cok tesekkür ederim .
Yorum Gönder