1 adet yuvarlak milföy hamuru (veya kare parçaları bir araya getirerekte açabilirsiniz)
Içi;
1 su bardağı mayonez
Tuz, beyaz biber
1 yemek kaşığı dereotu
150 gr karides
Ton balığı
Süsleme;
Marul yaprakları
dereotu
Limon dilimleri
Salatalık
Milföy hamurunu yuvarlak bir pay kabına koyarak çatalla delikler aç. 200C° de 15 dakika kızart. Bir kenarda soğumaya al. Mayonezi, bütün malzemeler ile karıştır. Pay hamurunun üstüne marul yapraklarını kenarları dışa bakacak şekilde yerleştir ve mayonezli harcı üzerine dök. Salatalık, dereotu ve limon dilimleri ile süsle ve servis et.
1 yorum:
merhabalar ban bahar pay çok güzel görünüyor.Ben mayoneze aynı miktarda yoğurt katmayı seviyorum.Daha hafif oluyor.Lezzetli de üstelik
Yorum Gönder