1 kg patates 1,5 dl zeytinyagi 5 yumurta sarisi 200 g mantar (ufak dogranmis)
Patatesleri hasla, ez. Mantarlari ince dilimler halinde dogradiktan sonra, suyunu cektir hafif kizart. Diger malzemeleri karistir. Tuz, biber ekle. Kagit formlara paylastir. 160° de 10 dakika renk alana kadar pisir.
1 yorum:
Adsız
dedi ki...
Yakın zamanda 10-12 kişilik arkadş grubumu ağırlayacağım pratik ve değişik bir tarif arıyordum. Bu çok hoş görünüyor. Deneyeceğim mutlaka. Ellerinize sağlık...
Aşçılık eğitimim de edindiğim bilgileri ve çalıştığım restaurantlarda pişirdiğim dünya mutfağından yemeklerin tariflerini sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hepsi anlaşılır ve kolaydır. Düzeltmemi, eklememi istediğiniz birşey veya denediğiniz ve beğendiginiz tarifler varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürlerr :-)Resimleri kendim çekmeye çalışsam da üyesi bulunduğum bazı sitelerden izinli olarak tarifleri Türkçe diline çevirerek ve resimlerini kullanarak da yararlandığımı belirtmek isterim...
Istediğiniz malzemeleri boşluğa yazıp, bu malzemelerle yapılmış tarifleri görüntüleyebilirsiniz. Birden çok malzeme girmek için araya (+) işareti koyun.Örneğin; 'patates+kıyma'
1 yorum:
Yakın zamanda 10-12 kişilik arkadş grubumu ağırlayacağım pratik ve değişik bir tarif arıyordum. Bu çok hoş görünüyor. Deneyeceğim mutlaka. Ellerinize sağlık...
Yorum Gönder